Puur Ymke Permanente make-up wenkbrauwen

PERMANENTE MAKE-UP

Permanente make-up

Intakegesprek

Bij het zetten van de permanente make-up, wordt altijd eerst een intake gepland. We nemen dan door wat de wensen zijn en hoe die te realiseren zijn. Tijdens het intakegesprek zal de meest gepaste techniek worden besproken.  

De pigmenten die worden gebruikt voor permanente make-up zijn organisch en volledig afbreekbaar door het lichaam. Daarom wordt het ook wel (semi) permanente make-up genoemd.

Na de eerste behandeling zal 50% van de kleur en vorm afnemen. Daardoor is het noodzakelijk om een nabehandeling te plannen om de pigmenten te stabiliseren. Meestal zijn er 1 of 2 nabehandelingen nodig. 

Wenkbrauwen

Om de wenkbrauwen voller te maken, kunnen er verschillende technieken worden gebruikt. Samen met de klant zal de meest wenselijke methode worden gekozen.

Puur Ymke Permanente make-up wenkbrauwen voor na

Microblading

Microblading is een mooie manier om wenkbrauwen op te vullen of een gewenste vorm te versterken.

Microblading is het maken van kleine krasjes in de huid. Die krasjes zijn te vergelijken met een schaafwond. Met deze techniek zijn de haartjes goed na te bootsen en krijg je een mooi en natuurlijk effect. De krasjes worden gevuld met pigment. De haartjes zijn niet of nauwelijks van echt te onderscheiden.

Powderbrows

Daarnaast kan er ook gekozen worden voor powderbrows. Door middel van lichte en snelle bewegingen te maken met het PMU-apparaat, ontstaat er een pixelstructuur op de wenkbrauw. Zo lijkt het alsof de wenkbrauw voller is.

Voor wenkbrauwen is het gewenst om 1 keer per jaar een opfrisbehandeling te plannen, zodat de permanente make-up mooi blijft zitten.

Ogen

Voor het accentueren van de ogen, of bijvoorbeeld bij een huidziekte als alopecia, kunnen de ogen meer geaccentueerd worden met een eyeliner.

Verschillende soorten eyeliner kunnen gekozen worden; het kan heel subtiel worden aangebracht, bijvoorbeeld tussen de wimpers (infralash) of wat breder met een wing aan het einde. Mail me als je hier vragen over hebt.

Lippen

Full lips: permanente make-up kan ook aangebracht worden op de lippen. Op die manier kan een vollere lip gecreëerd worden door middel van pigmenteren. Ook mensen met een hazenlip (schisis) kunnen hier gebruik van maken. Door een subtiele pigmentatie kan de vorm van de lip worden hersteld, zodat het lijkt alsof de lip weer mooi heel is.

Extra mogelijkheden

Je kunt er ook voor kiezen om de wenkbrauwen te stylen, te verven en of te waxen. 

Tootaloo removal

Het is ook mogelijk om -middels de Tootaloo-methode- permanente make-up te verwijderen.

Permanente make-up helpt bij:

  • Verfraaien van de wenkbrauwen
  • Accentueren van de wenkbrauwen bij weinig haargroei
  • Uitdrukking verfraaien of corrigeren
  • Als je niet of nauwelijks haargroei hebt
  • Alopecia Areata
  • Verlies wenkbrauwharen na chemokuur
  • Littekenweefsel
  • Bij allergie voor make-up
  • Het accentueren van wenkbrauwen, ogen en lippen
Puur by Ymke logo horizontaal